KOCAELİ / DERİNCE - Bekir Sıtkı Özer Anaokulu

Bekir Sıtkı Özer Anaokulu

Adres
İBNİSİNA MAH. GÜVENLİK CAD. BEKİR SITKI ÖZER İLKOKULU BLOK NO 10 DERİNCE / KOCAELİ
Vizyon
Eğitim Öğretim Hizmetlerini çağın gereklerine uygun olarak sürdürebilmek için; her alanda sürekli gelişen, kendini yenileyen örnek ve aranan bir kurum olmak istiyoruz.
Misyon
Çocuklarımızı; sorumluluk duygusu kazanmış,toplum ve görgü kurallarını bilen,çevreye duyarlı,tehlikeyi önceden sezip önlem alan,zamanını iyi kullanan ,okuyan ,araştıran ve millet malını koruyan bireyler olarak, Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda, çağın gereklerine uygun yetiştirmektir.
.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
08:00-13:00 13:00-18:00
DOĞALGAZ KALORİFERLİ
Ulaşım
Okulun Önünden her 10 dakikada bir geçmekte olan belediye otobüsleri veya halk otobüsleri ile şehir merkezine kolayca ulaşım sağlanmaktadır. Şehir merkezinden Kaşkaldere otobüslerine binilip Evliya Cami veya okulumuzun önünde inilir.
Servisimiz yoktur.
İBNİSİNA MAHALLESİ GÜVENLİK CADDESİ NO:10 DERİNCE/KOCAELİ